VIII. Csáti Kavalkád

Alapítványunk második rendezvénye, a Csáti Kavalkád és a Kuli Sándor Fogathajtó Emlékvereny 2019. augusztus 4-én került megrendezésre. A nap 9 órakor kezdődött a Mezőcsáti Motoros és Veterán Club és Tóth László szervezése által összegyűlt motorosok és autósok felvonulásával. Köszönjük neki, hogy megszervezte, és köszönjük minden motor és autó tulajdonosnak, hogy eljöttek és részvételükkel színesítették rendezvényünket. Várunk vissza titeket jövőre is.

A motorosok és autósok 9:30 körül érkeztek meg a vásártérre, a rendezvény színhelyére, ahol már a szépen felsorakozott fogatok várták őket, és elkezdődött a megnyitó, majd következett a fogatok versenye.
A kilátogatók a nap folyamán megtekinthették a veterán autókat, motorokat, valamint Fróna Janika szervezésében (köszönjük szépen a közreműködést) a rally Ladákat, amiket a bátrabb vendégek ki is próbálhattak a profi sofőrök jóvoltából. Az autósok: Molnár Ádám, Molnár Máté, Molnár Mózes, ifj. Alakszai Mihály valamint Kurali Bálint. Szeretnénk nektek köszönetet mondani, hogy eljöttetek és vállaltátok a rallytaxizást, valamint a fantasztikusan látványos bemutatót. Bízom benne, hogy jövőre újra láthatunk titeket.
Az autósokon kívül a kilátogató gyerekek, felnőttek kipróbálhatták a vízi dodzsemet, a guruló lovacskákat, megnézhették a Négylábú Segítők Egyesületének segítőkutyás bemutatóját, valamint élvezhették a tűzoltók által készített habpartit amellett, hogy szinte egész nap nézhették a gyönyörű lovas fogatok versenyét.
A látogatók megkóstolhatták a mezőcsáti Kis-Hortobágy Major sajtkülönlegességeit, valamint megtekinthették a mezőcsáti Vadásztársaság bemutató sátrát.
A sikeres és balesetmentes verseny eredményhirdetése 16:00 órakor kezdődött, melyen a díjakat Siposné Horváth Anita polgármester asszony, valamint Tóth László, alapítványunk alapítója adták át. A megszakítás nélkül 30. alkalommal megrendezett mezőcsáti fogathajtó verseny előtt köszöntöttük Nagy Istvánt, Pista bácsit, akinek elévülhetetlen érdemei vannak a mezőcsáti fogathajtó verseny elindításában, meghonosításában, valamint köszönetet mondtunk Kovácsné Kuli Ágnesnek a fáradhatatlan munkáért, amit évről évre tesz azért, hogy az édesapja által is szervezett fogathajtó verseny újra és újra, továbbra is megrendezésre kerülhessen.
Szeretnék köszönetet mondani minden támogatónknak, és segítőnknek, akik hozzájárultak a rendezvény megvalósításához. Támogatóink, segítőink: Mezőcsát Város Önkormányzat, Siposné Horváth Anita polgármester, Tállai András miniszterhelyettes, Taskó József és családja, Arnóth István és családja, Arnóth János és családja, Papp Pék Kft., APROPÓ Reklám Kft., Emerald Holding Kft., Berecz Mihály, Fejes Faiskola, Mezőcsát Város Önkormányzat és intézményeinek munkatársai, Mezőcsát Kultúrájáért Alapítvány Kuratóriumának tagjai és családjaik, Mezőcsáti Motoros és Veterán Club, Kovács és Kuli családok.

Répásiné Balogh Mária
a Kuratórium Elnöke

KÉPGALÉRIA

Be Sociable, Share!

Hozzászólások

hozzászólás

Hozzászólások lezárva.

Mezőcsát Kultúrájáért Alapítvány
Székhely:
3450 Mezőcsát, Mátyás u. 20.
Levelezési cím:
3450 Mezőcsát, Munkácsy u. 13.
Adószám:
18435713-1-05
Bankszámlaszám:
11734217-20007494
Alapító:
Tóth László
Kuratórium elnöke:
Répásiné Balogh Mária
E-mail:
info@csatikultura.hu
..::.. Hozzászólások ..::..
..::.. Kategóriák ..::..
..:::. Címkefelhő ..::..